December

December är en mysig månad trots samma mörker som november då den lyses upp av all julbelysning. Det är också mysigt med julkalendern på SVT. Det har varit många väldigt bra de senaste åren och årets kalender verkar lovande trots att bara ett avsnitt passerat. Jag har också det här året en chokladkalender från Vegan Delights i Uppsala. Jag bad äldsta sonen och hans flickvän köpa en då de var där förra helgen. Jag behövde inte ens betala för den 🥰.
Först ut var en pralin med jordnötssmak som jag och min man delade på. Jag är inte jätteförtjust i jordnötssmak, men konsistensen var bra så helt okej ändå. Min man som gillade Snickers tyckte att den smakade som det och gillade den här.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait