Rotselleri skördad

Idag har jag tagit upp all resterande rotselleri som fått stå kvar i landet då det varit en så varm höst. Idag var det riktigt kyligt ute, 4 grader jämfört med gårdagens 14. Igår var det dessutom full sol som värmde och idag var det dimma, som gjorde det väldigt rått ute. Riktigt kall om händerna blev jag då allt var fuktigt också, speciellt blasten. Purjolök och flera olika sorters kål står fortfarande kvar i det nya odlingslandet vi gjorde iordning i våras. Brysselkålen är riktigt stor och fin. Nåde rådjuren om jag inte får njuta av dem på julbordet.

Jag satte också ner spenatfrön i pallkragen som jag har lilla växthuset på. Förhoppningsvis växer det upp fullt med spenat där när ljuset och solens varma strålar återvänder i vår 🌞

Idag kände fåglar som ska dra till varmare breddgrader att kylan är på intågande. Flera plogar med fåglar såg jag på morgonen och förmiddagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait