Vitlök

I tisdags var jag ut och fixade iordning en pallkrage som jag skulle sätta vitlök i. Jag gödslade upp den ordentligt och gick sedan till förrådet för att hämta vitlöken jag köpt hem för säkert två månader sedan. Jag hade sett att Nelson Garden kallade tillbaka all sin vitlök, men hade inte koll vilket märke jag köpt. Jag visste inte riktigt var jag lagt den heller. Visste att den fanns i garaget någonstans 😉.
När jag hittade den såg jag att det var Nelson Garden. Jag gick ner till Norells där jag köpt den och fick pengarna tillbaka och stod nu utan vitlök då de inte hade något annat märke.
Dagen efter åkte jag till Blomsterlandet och där hade de vitlök i lösvikt. Så idag kom vitlöken i jorden. Extra kul då jag trodde att vi skulle bli utan vitlök kommande säsong.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait