Uppfarten

Till den här helgen har min man hyrt en stensåg för att kunna slutföra arbetet med den breddade uppfarten. Det underlättar att ha bra verktyg 😉Det blev en heldag därute även den här lördagen. Jag gick iväg till Norells och körde hem kantstenar som vi köpte där. Två turer med skottkärran blev det. Första omgången hade jag på 18 stenar och andra vändan 17 stenar. Första vändan fick jag köra på utan att vila då det inte var länge kvar till stängning. Andra vändan stannade jag och vilade armarna två gånger trots att det var en sten mindre i kärran 😉.
Första svängen tröttade ut armarna rejält.

Sigge var med och kontrollerade om husse jobbat ordentligt. Snöret för att plattorna skulle hamna rakt var spännande att tugga på. Sigge gillade den lösa grusen/sanden förra helgen och hade nog velat ha det så 😻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait