Garageuppfarten

Den här helgen blev gropen på uppfarten ett minne blott. Den enda som saknar gropen är Sigge som tyckte det varit fantastiskt kul att leka där. Jord och grus som sprätt iväg när han busade omkring gjorde Sigge helt tossig 😻.
Husse som en bodyguard mot grannkatten har också varit toppen.

Igår var inte vädergudarna på vår sida. Jag kunde ju smita in för att laga mat medan min man fick stå därute i hällregn 😉.
Idag blev det ösregn först när allt var klart.
Vi är så tacksamma över att ha Norells trädgårdscenter så nära och att de dessutom har hemkörning. I fyra omgångar fick vi grovt grus hemkört som plattades till med den hyrda markvibben (eller vad det heter). Femte utkörningen var ett rejält lager med stenmjöl. Nu är ytan klar för stenläggning som förhoppningsvis blir klar nästa helg. Målet är att det är klart innan snön kommer om det kommer någon snö denna vinter 😉
Även plattorna har vi köpt på Norells och fått de hemkörda med traktorn 👍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait