Fantastiska höst

Vilken höst vi har haft. Både mycket sol och varmt. Endast några få frostnätter än så länge. Sigge och jag har haft en mysig eftermiddag i trädgården. Jag har skördat de sista paprikorna som jag glömt bort att jag hade. Som tur var har de klarat de kalla nätter som varit. Några chili fanns också kvar att plocka in. De två sista squashplantorna gillade inte de kalla nätterna så de plockade jag bort idag. De hade många små squash på sig som jag skördade. Få se om de är frostskadade och om de går att äta så små. Kanske så omogna att de inte är goda 🤔

En av blåbärstrybuskarna hade fått många blommor. Undrar varför🤔

Luktärtorna kämpar på och luktar fortfarande lika gott. Idag tog jag och skördade egna frön. Det glömde jag förra året. Hoppas de kommer funka bra att använda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait