Tråkig rabatt

Jag har hela sommaren tittat snett på rabatten på framsidan. Nu när min onda axel är bättre kunde jag inte låta bli att ta tag i eländet.
Jag började igår kväll vid halv sex och höll på till halv åtta. Då blev det på tok för mörkt för att fortsätta och tur var väl det för lite fredagsmys i soffan måste jag hinna med när det äntligen är fredag 😉 Kanske bra med lite mat i magen också 😀.
Direkt efter frukost idag begav jag mig ut och satte tillbaka växter som jag grävt upp och tänkt behålla. En timme hann jag med innan det var dags att cykla iväg till annan träning. Efter träningen fortsatte jag efter lite energipåfyllning.
Äntligen fick jag plats för en syrenhprtensia som jag gick ner och köpte på Norells trädgårdscenter. Jag hade lite presentkort kvar från mitt 50-års firande 😍
Det finns också plats för lite fler nya växter, men det kanske får vänta till våren.

Det blev ingen före bild då före bilden var så bedrövligt eländig 😂

Det var lite hårt att gräva på ett ställe i rabatten där näst äldsta sonens stensamling låg halvt begravd 😍
Han hade en period runt 3 år då det kom hem minst en Sten varje dag. De fick efter ett tag en egen plats i rabatten då jag tröttnade på att ha dem precis vid dörren 😉.
En del stenar målades också på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait