Karl-Fredrik på Eklaholm

Så klart villa jag också besöka Karl-Fredrik på Eklaholm när vi var på Österlen för att besöka Mandelmanns. Jag gillar hans program och tycker han är en skön prick.
Jag hade fått 2000 att handla för av de två äldsta sönerna som var en del av min födelsedagspresent. Rätt okej att fylla 50 ändå 😉
Jag hade siktat in mig på att köpa en remonterande ros och en trädgårdsprydnad som var en katt av något slag. En ros blev köpt, men det fanns inga katter att pryda trädgården med. Jag köpte blommor i rostigt material, en ljusstake, en skål av Karl-Fredriks serie med grönt porslin och ett litet fågelbad.
Jag trodde att butiken skulle vara större och att det skulle finnas mer växter, men jag är nöjd med besöket. Vem vet, det kanske fanns fler växter som jag missade 😉.
Mycket prylar fanns det i varjefall.

Karl-Fredrik och Petter hade varit i butiken hela dagen sa killen jag handlade av när jag frågade om de var på semester. De är nog och äter trodde han. Lite besviken av att inte fått se en skymt av honom (bara korten utmed vägen 😉) så dök han plötsligt upp när vi var på väg ut till bilen. Så klart var jag tvungen att fråga om jag fick ta ett kort 😁.
Han tog av sig solglasögonen och log glatt. Kanske åt att ännu en knäpp kund velat ta kort på honom 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait