Köksträdgården 4 år!

Jag fick för mig att köksträdgården var 3 år i år, men min man påminde mig om att den faktiskt är 4 år. Jag hade glömt att vi började fixa till den 2018.
I april började vi ta ner syrenhäcken. Vi hade syrenhäck både mot grannarna och mot allmänningen.

28/4-18
8/5-18
12/7-18

När jag bestämde mig för att bygga köksträdgården hade jag inte kommit på att rama in hela området med bärbuskar. Första året blev det på tre sidor och min man gjorde en avslutande stenrad mot gräsmattan. Året därpå kom jag på att jag ville rama in köksträdgården helt och hållet och skaffa en ingång med en rosenportal. Det gjorde också att vi fick in ännu fler bärbuskar. Det var bara för min man att bygga en ny avslutande stenrad 😁

Tyvärr tog jag inget före och efter kort, men här är några kort på hur det såg ut när studsmattan stod där.

Den 30/4-19 byggdes portalen till köksträdgårdens ingång, så nu var formen på köksträdgården helt klar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait