Krukflickorna klara!

Idag har hela familjen tillbringat dagen i Stockholm så jag kunde inte fortsätta projektet med krukflickorna förrän på kvällen. Min man borrade hål för armar och ben medan jag lagade kvällsmat. När jag var klar med maten lackade jag alla krukdelar. Jag lackade två gånger med någon timme emellan. Jag hann också färdigställa krukflickorna.
Vilken tur att jag köpte blommorna till hår igår, annars hade jag inte kunnat göra klart 😉
Jag trodde verkligen inte igår att jag skulle säga det här, men jag är sjukt nöjd 😍
Jag räddade upp de fula fickorna på den rosa flickan med att göra vita ”sömstreck), resultatet blev bättre då, tycker jag 😉
Hoppas nu att lacken gör att de klarar av att stå ute.
Jag lärde mig till andra lackningen att ha plasthandskar och sitta utomhus för hualigen vad starkt lacken luktade. Första gången satt jag i uterummet med lite öppna dörrar, men fick lov att öppna upp mycket efter ett tag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait