Krukflickor

Idag fick jag för mig att börja ett pysselprojekt. Jag såg så fina krukflickor på nätet i våras och tänkte att såna vill jag ha i min trädgård. Då jag varken är pysslig eller har någon konstnärlig talang så undrar jag vad jag gett mig in på. Dessutom så vill jag ha saker färdigt bums 😉
Jag började med den lättaste delen igår, att köpa in krukor. Näst lättaste var att köpa blommor så det gjorde jag idag på morgonen. Efter det cyklade jag ner på stan och köpte färg. På Panduro där jag köpte färg hade de ingen färg för utomhusbruk så jag fick köpa ett lack också.
När jag skulle betala sa tjejen i kassan ”Vilken fin metallicrosa om den rosa färgburken jag valt. Åh nej, tänkte jag som trodde att jag valt en vanlig rosa, men orkade inte gå och byta 😉

Allt är inhandlat så nu är det bara att sätta igång. Det var egentligen lunchdags när jag kom hem från stan då jag även gjorde av med alldeles för mycket tid i klädaffärer, men jag var tvungen att provmåla några krukor först. Färgburken såg så liten ut så jag hade ingen koll på hur mycket den skulle räcka till. Det gick år väldigt lite färg, så det räckte gott och väl och räcker dessutom till fler projekt 😉

Måste ju faktiskt säga att jag är rätt nöjd med resultatet förutom fickorna på den rosa som blev en smärre katastrof, men inget att göra något åt 😄

Nu är det bara lackning kvar. Jag insåg också att jag måste borra hål till benen och armarna. Oj, oj, jag får nog testborra i en annan kruka först 🤪
Band runt hals och vid fotkrukan ska på plats också, sedan är det dags att sätta i blommorna och hitta någon passande plats i trädgården 😍
Jag glömde ta kort på blommorna. Det får bli imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait