Nya trädgårdsdekorationer

Idag var jag, min man och äldsta sonens flickvän på utflykt till ett jättefint kolonistugeområde i närheten. Så fina tomter med massor av blommor och odlingar. I ett hus fanns fina trädgårdsdekorationer och kvinnan som bodde i huset hade gjort dem och sålde även. Alldeles för billigt. 4 fina betongfigurer fick vi med hem till vår trädgård. Eller 3 figurer och ett fat/bricka i form av en fisk.

Sigge hade inte sett figurerna när jag satte ut dem. När han gick ut på baksidan och upptäckte kaninen som att i smultronen smög han gulligt fram för att se vad det var. När han till slut smugit sig fram så ställde han sig på kaninen med framtassarna och nosade på den 😀
Lilla söta Sigge 💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait