Pallkrageväxthus

Idag kom ett tredje växthus upp. Ett litet pallkrageväxthus, vårt första växthus med riktigt glas. Våra ”riktiga” växthus är av kanalplast.
Jag köpte växthuset förra våren. Jag tänkte att medan min man höll på med grunden till vårt stora växthus som sattes upp förra våren kunde jag väl sätta ihop det lilla. Jag kom dock inte längre än att jag öppnade kartongen, tog ut beskrivningen och började läsa. Hur svårt kan det vara med ett sånt litet växthus tänkte jag, tydligen hur svårt som helst. Beskrivningen åkte bums ner i kartongen igen och så in med allt i garaget. Där har den legat nu i ett år. Nu förbarmade sig min man över den, men det känns lite bra för mig när han inte heller tyckte att det var plättlätt 😄
Om det finns någon diagnos på att inte kunna läsa beskrivningar så har jag det. Det finns ju diagnoser för de som har svårt för matte, eller läsa och skriva, men här är kanske diagnosen bara DUM 🤣
Lite plåster på såret är att min man säger att det var en dålig beskrivning. Lösningen på allt här i världen är ju annars att hitta ett Youtube-klipp att titta på, men till just detta fanns det tydligen inget sådant att få hjälp av 😉
I det här lilla växthuset ska några av mina melonplantor få bo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait