En kålbädd färdig

I söndags gjorde min man iordning den första bågen för odlingsskydd i en av odlingsraderna i nygjorda odlingsytan. Igår (tisdag) efter jobbet planterade jag ut en del av min vintersådda kål, flera olika sorters kål.
Jag satte sedan på IKEAs gardin Lill som skydd över odlingen. Nu hoppas jag kunna hålla kålfjärilen borta och på så sätt undvika kållarver som mumsar på kålen.
Så nöjd med slutresultatet. Hoppas kålplantorna kommer att vara lika nöjda 😉

Jag satte ner den här fina fjärilslavendeln jag fick av mina jobbarkompisar när jag fyllde år. Jag fick också ett presentkort på Norells.
Jag fick även många presentkort att använda på Norells när jag blev firad av släkten. Perfekt 😍

I söndags köpte jag de här fina trollsländorna. Nu är det bara att klura ut var de passar bäst. I uterummet eller vid insektshotellen. Jag tror att det blir vid insektshotellen. Jag köpte också ett vattenbad åt insekter och fåglar i samma stil.

Båda kissarna var hemma och låg länge och sov tillsammans i uterummet. En liten stund kom de ut och höll mig sällskap.

Sötnosar 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait