Stackars Sigge

Sigge brukar alltid vara med när jag är ute i trädgården. Han känner sig nog trygg när han har en matte eller husse i närheten.
Idag hjälpte det dock inte att matte bara var tre meter bort. Grannkatten hoppade på Sigge som hamnade på rygg med den andra katten över sig. Skrek gjorde han som alltid när han blir jagad av andra katter. Jag skrek på grannkatten som försvann in under trädäcket på sin tomt. Sigge sprang i full fart till kattluckan och in i tryggheten.
Han har sedan legat i uterummet i stort sett hela dagen. Han har bara varit ute någon minut och höll sig på altanen hela tiden. Jag lyfte ut honom till fotbollsplanen där två hussar spelade fotboll, men där ville han inte vara kvar utan följde med mig in på en gång.
Lilla Plutten 😥

Snurre har sovit hela dagen då han kom in på förmiddagen efter att ha varit ute sen igår eftermiddag/kväll. Han har så skön stil den katten 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait