Buskarna är nu borta

Igår blev de sista buskarna uppgrävda. Två av de är väldigt stora och jättetunga. Idag på söndagsmorgonen hyrde vi ett släp och körde bort dem till Återbruket. Det var inte helt lätt att få upp de två största på släpet, men vi lyckades jag och min man utan att kalla på förstärkning (näst yngsta sonen). Bra att vara rätt vältränad 🦾😀
Nu när buskarna är helt borta kan snart odlingsbäddarna planeras. Det ser ut att bli en riktigt bra odlingsyta. Rätt stor faktiskt trots att vår tomt inte är så stor, bara 686 kvm. Då tar ju hus, garage, altan och uppfart mycket av den ytan. Det är ju tyvärr inte så många kvadratmeter till odlingen 😉

Den näst största busken har vi nu baxat upp på släpet.
Vi har faktiskt haft riktigt fint väder om än lite för svalt.
I fredags haglade det väldigt mycket, men under helgen så slapp vi både snö och hagel. Man får vara tacksam för det lilla 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait