Kompostkvarn

Vi planerar att inom kort börja ta bort lite buskar som står i vägen för mina odlingsplaner. Vi har i snart ett år pratat om att köpa en kompostkvarn, men när vi skulle köpa förra våren/sommaren så var det svårt att få tag på i varjefall de märken vi hade tänkt oss.
I lördags slog vi till och köpte en på Biltema. Många verkar vara nöjda med deras kompostkvarn i mina trädgårdsgrupper på Facebook.
Vi började att mala ner de grenar som blivit liggande sedan förra årets student.
Först blev jag lite missnöjd över att bitarna blev för stora. Jag hade föreställt mig att allt skulle vara som trädgårdsbarken jag har köpt och lagt i gångarna mellan pallkragar och växthus.
Vi malde ner alla våra kvistar och riktigt fascinerande att det tog så liten plats när vi kört dem i kvarnen. Allt fick plats i en sopsäck. Jag trodde det skulle bli fler säckar. Nu ska jag spara fliset och använda när jag ska anlägga mina blivande odlingsbäddar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait