Vintersådder förberedda

Den här helgen har jag förberett vintersådder. Nu står de på hyllan i lilla växthuset och inväntar lite stabilare kyla eller att vi kommer lite längre in i vintern. Få se om jag klarar av att vänta med att kicka igång dem om det kommer snö i veckan. De kommer behöva snö eller vattnas innan det kan hända något med fröerna och solens varma strålar så klart 😀
Lite fler sådder ska göras iordning, bland annat lite sommarblommor, men det får vänta tills imorgon då stormen Malik dragit bort. Plastbyttorna finns nämligen i stora växthuset och det bommade vi igen med spännband igår kväll då jag var rädd att dörren skulle kunna blåsa upp i de starka vindarna. Jag läste i mina odlingsgrupper om många förstörda växthus igår kväll så då kändes det bra att skydda vårt så gott det gick.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait