Body Battery

Jag har en Garminklocka och det var väldigt intressant att följa funktionen Body Battery i den när jag var sjuk. Jag kände mig sjuk redan på morgonen på lördagen, men var feberfri. Febern kom under lördagsförmiddagen. Det syns tydligt hur stressad kroppen var trots att jag inte gjorde något annat än att vila.
Under är dagen innan jag blev sjuk och sedan måndagen då febern gått ner till 38 från 39 grader.
Jag låg fortfarande bara och vilade i soffan.

Sista bilden är från en dag som jag mådde bra och tränade på med mina uteträningspass. Den här dagen cyklade jag också fram och tillbaka till träningen då bilen var upptagen på annat. Självklart blev det en morgonpromenad på morgonen också. Bästa starten på dagen att gå en sväng före frukost. Eftersom jag är morgonpigg så brukar jag hinna med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait