Covid påvisat

Inatt klockan 3:22 kom svaret från 1177 att jag har Covid. Jag är ju inte förvånad då jag av oss tre i familjen som testats positivt har mått sämst. Allt annat än positivt svar hade varit orimligt, men man kan ju aldrig vara säker då det finns både säsongsinfluensan och andra virus att drabbas av.
Min man som testade sig samtidigt som mig fick negativt svar.
Folk rekommenderas att jobba hemma, men han var på jobbet sent varje kväll förra veckan när sönerna insjuknade och det är nog därför han klarat sig 🤣
I natt var han uppe och gjorde te för att han kände sig hostig. Han är inte så hostig idag så få se om nästa test han ska ta på lördag är positivt. Då har det gått 5 dagar sedan jag tog det positiva testet.

Något positivt med att ha haft Covid är att jag förhoppningsvis har ett bra skydd ett tag framöver, men nästan ännu bättre är att slippa åka och testa sig någon mer gång på 6 månader när jag får symtom 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait