Bokashi och växthusstädning

Efter frukosten så gick jag ut i trädgården för att gräva ner två bokashihinkar. Jag grävde ner dem i lilla växthuset. Jag förbättrar jorden där inne genom att gräva ner bokashi i hela odlingsbädden. Det går åt några hinkar innan jag kommit runt hela. Innehållet från bokashihinken grävs ner och blandas ordentligt med jord. Sedan ska det på ett jordlager uppepå.


När jag grävt ner bokashin fick jag ett infall och tvättade ur växthuset. Det var ett bra infall för det är inge roligt att ha det kvar när våren kommer. Jag hade planerat att lyfta in hyllan för vintersådderna på den plats som fått bokashi nergrävt och då insåg jag att det var smart att skrubba väggarna och taket först.
Det var ett perfekt städa ur växthuset väder ute. Då det regnade ute var jag redan klädd i regnjacka. Perfekt då det blir väldigt blött speciellt när man skurar de sneda taken. Varmt ute också så jag frös inte om händerna heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait