Höststädning

Idag har jag fortsatt att rensa bort gamla avplockade tomatplantor som jag började med i början av veckan.
Jag har också tagit hand om alla småkrukor som blev kvar ute i våras och början av sommaren. Jag hade en tanke att jag skulle vara duktig att diska ur alla krukor den här säsongen därav att de blivit kvar ute. Tyvärr blev det aldrig av att jag gjorde det under sommaren. Nu tänkte jag ta in alla utan att tvätta dem, men en del stod blött med nerfallna löv i sig och hade börjat lukta illa så de värsta krukorna blev jag tvungen att tvätta rent. Det här borde jag gjort för länge sen, men bättre sent än aldrig. Lite brickor och underlägg stod också ute och skräpade.
Sigge dök upp med stor svans och flåsig när jag stod och tog hand om tomatplantor vid lilla växthuset. Jag såg aldrig vem som jagade honom, men han tittade mot granntomten när jag höll honom i famnen.
Jag satte upp honom på staketet runt altanen och han fortsatte att titta mot granntomten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait