Tomater skördade

Idag har jag passat på att både skörda tomater och ta bort de flesta tomatplantorna innan regnet kom. De tomatplantor som stod i krukor på altanen hade vissnat ner totalt. Det såg rätt eländigt och skräpigt ut. Skönt att bli av med dem. De två tomatplantor som var kvar i stora växthuset var väldigt stora så det var skönt att få bort dem också.
Det finns en planta kvar i lilla växthuset och 4 krukor nere vid tomtgränsen.
Alla skördade tomater ligger och mognar på brickor på matbordet i vardagsrummet. Så vi har fortfarande egna tomater ett bra tag till. Många mogna finns också i kylen. Tomater gillar väl bäst rumstemperatur, men då vi har en del fruktflugor så håller de sig bäst i kylskåpet tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait