Duschad Sigge

Igår när jag kom hem från träning så luktade Sigge bajs. Jag såg inget synligt bajs i pälsen, men hittade en fläck på golvet. Han luktade precis som han gjorde i februari och mars då han kom in med bajs i pälsen flera gånger. I april blev han jättesjuk och fick ligga inne på Strömsholms djursjukhus i två dygn och så klart blev han sjuk en fredag. Billigt och bra att ligga inne en helg. De hittade inte riktigt vad det var för fel på Sigge då. Han hade ett förhöjt inflammationsvärde. Skulle han på magproblem igen så skulle det göras mer undersökningar på honom. Nu har han mått bra så jag hoppas verkligen inte att det är något sådant på gång igen.
Han såg verkligen deppig ut hela kvällen och hade fullt sjå med att fixa till sin päls igen. Han såg ut som en igelkott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait