Bär- och grönsaker

Den här veckan har jag skördat vita och röda vinbär. Lite svarta också, men en del var inte mogna så de får vänta lite till. Jag plockade av nästan alla krusbär idag också. Några hade ramlat av och var övermogna, de flesta var perfekt mogna och några var fortfarande omogna så de får sitta kvar ett tag till. Buskarna med vita vinbär hade också en del omogna bär. Det blir massor med vita vinbär i år. Perfekt för det är min favorit bland vinbär. Röda är också goda.
Jag hade beställt en rosa vinbärsbuske från mitt närliggande trädgårdscenter, men det kom tyvärr inte in in någon trots att de var lovade att få. Kanske har med Coronan att göra. Jag får nog vänta till nästa år.
Det fanns också en del grönsaker att skörda 😋

Jag upptäckte också en söt liten blomma som dykt upp i en av pallkragarna bara så där. Jag som är dålig på blomnamn vet inte vad den heter.

Sigge har njutit ute på gräset medan kattjejerna satt i uterummet och tittade på honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait