Vattentunnor

Vi har haft en liten vattentunna sedan i höstas. Vi hade köpt två stora också, men de blev aldrig installerade innan vintern kom. Idag kom de äntligen på plats och även en tredje nyinköpt tunna så nu har vi tre stora och en liten. Nu behöver vi lite regn. Tunnorna kom upp två dagar för sent för det regnade massor natten till igår och även en rejäl skur igår morse. Trist att missa den, men det kommer kanske någon ny skur snart. Prognosen ser dock väldigt solig och varm ut i ganska många dagar. Får väl hoppas att det dyker upp någon åskskur 😉
Det ska också installeras solcellsbevattning så att jag får lite hjälp med vattnandet 😍
Vi ska ha två små tunnor till garagetaket också, men de kan inte sättas dit nu då min tomatdjungel är i vägen. Det får vänta tills tomatsäsongen är över 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait