Sniglar och snäckor

I år har vi massor med små snäckor i trädgården. Vissa år finns de i massor. I år är ett sånt år. Vi har plockat ner dem i en hink vid många tillfällen och hällt ut snäckorna i skogen. I trädgården så råkar vi trampa sönder dem titt som tätt och när de blir så många känns det som stor risk att de hamnar och äter på det jag odlar så därför får de flyttas. Mördarsniglar däremot klipper vi sönder. Vi går en runda i trädgården minst en gång om dagen.
Lördagen, förra helgen, var det mördarsniglarnas otursdag. Otur för mördarsniglarna i vår trädgård att de slog rekord just den dagen. Vi brukar bara hitta 3-10 stycken per gång, men den dagen klippte vi nog ett 40-tal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait