Mera mask

Jag har återigen blivit sjuk, men fick som tur var negativt Covidtest ännu en gång. Den här gången började det med väldigt ont i halsen förra fredagen. I förrgår fick jag rethosta och så har jag fått ont i lederna. Fötterna är värst. Haft 37,9 som mest i feber.
Halsonda har blivit lite bättre även om jag har blivit lite hes. Jag har bara kunnat gå väldigt sakta. Det har gjort väldigt ont att svälja bara jag rört mig litegrann. Igår och idag har jag gått i sakta mak på cykelbanan bakom mitt hus några hundra meter. Igår morse efter regnet fanns det massor med maskar.

Bästa redskapet för att plocka mask, en spetsig träbit 🐍👍
Fanns ingen bild på mask så det fick bli en orm 😀
Idag på morgonen var asfalten torr, men min man som varit ute och sprungit såg att det låg många maskar på cykelbanan. De var helt inrullade i tunt grus och hade ingen möjlighet att slingra sig iväg från asfalten.
Jag hittade många. Förstår inte varför så många blivit kvar innan vägbanan torkade. Precis när jag kom tillbaka till trädgården kom sopmaskinen för att sopa bort grus. Det hade blivit deras slutgiltiga död. Nu får de göra nytta i trädgården istället. Jag sköljde av det värsta gruset med lite vatten från regnmätaren som behövde tömmas. Någon mask såg jag låg död på eftermiddagen, men alla andra hade klarat sig och slunkit ner i jorden 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait