Solen kom fram

Då jag är en lärka enligt min Fitbit, alltså vaknar tidigt på morgnarna, så hinner jag med ganska mycket innan frukost.
Först en morgonpromenad på 4 km med fin blå himmel som utsikt och sedan åkte jag iväg till Ica Maxi för att köpa hem en torkställning. Den gamla hade gått sönder och nu när det skulle bli så fint väder ville jag kunna hänga ut tvätt första gången för i år.
Jag handlade också hem lite till kvällens grillning. Ikväll tänkte jag att vi skulle ha grillpremiär. Det råkade också bli en del böcker inhandlade på bokrean.


Tyvärr försvann det fina vädret redan före lunch och sedan hade vi helmulet resten av dagen. Jättebesviken blev jag då jag tänkt att jag skulle greja i trädgården och njuta av vårsolen. Jag hade också planerat att sitta i den nyfixade soffan i uterummet. Det värmer så skönt där ute när solen skiner.
Lite plåster på såren blev det när solen kom fram lagom till solnedgången.
Grillning blev det så klart också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait