Vintersådder och innesådder

Den här veckan har jag både i tisdags och även idag gjort iordning några fler byttor med vintersådder. Lite mer kålsorter och också lite olika tomatplantor. De redan utställda vintersådderna har fått påfyllning av snö.

Sigge hjälpte mig med vintersådderna i tisdags. Så mysigt att ha en liten följeslagare med sig i trädgården. Det var klarblå himmel, men när det var dags för solnedgång kom det in lite dis.

Förra helgen gjorde jag iordning nya sådder inne i köksfönstret och de har växt på bra. Många nya paprikor och chili år på gång. Kålen har också växt bra. Kronärtskockan har det kommit upp två stycken av. Rotsellerin har också börjat växa, men de är så små så de syns knappt när man tar kort på dem.
Jag har startat en ny bytta med inomhus med röd kålrabbi idag.
Jag hade förbjudit mig själv att köpa fler fröpåsar i år, men då jag kom på att jag ville ha kålrabbi så blev jag tvungen att köpa två påsar när jag var till Norells igår. Självklart behövde jag så en av varje färg också 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait