Mera julbelysning

Jag ville lysa upp baksidan lite mer genom att sätta julbelysning runt uterummet så idag var min man snäll och åkte iväg och köpte en slinga. Han överraskade dessutom med att köpa en slinga till växthuset så nu lyser det fint därinne också.
En liten snögubbe har det också blivit som får göra sällskap med renarna. Jag gillar snögubbar för de ser så glada ut. Jag hade gärna velat ha en större, men det får bli en annan gång.
Renarna och belysningen lyser så mycket så den slinga vi satt upp i portalen in till köksträdgården och som vi tyckte lyste så fint i mörkret lyser väldigt svagt nu. De andra tar över nu, men det är mysigt med allt som kan ge lite ljus i vår mörka årstid.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait