Sådder inomhus

Jag har medan jag var hemma och sjuk börja tänka på att varför utnyttjar jag inte mina hyllor med vätbelysning lite mer. Sagt och gjort så har jag nu under helgen börjat odla massor med byttor där det ska växa olika slags micro leaf. Bland annat har jag sått sallad och kålmix. Jag har också en bytta med gula ärtor för att få ärtskott i. De är väldigt lättodlade.
Det växer på bra i min hydroponiska odling i köket.
Jag har också satt igång och groddat igen. Jag la frön i blöt igår kväll så till nästa helg har vi förhoppningsvis goda groddar att äta. Alfalfagroddar och mungbönsgroddar är det på gång i burkarna. De sorterna är lätta att grodda.


Jag har tagit in en självsådd tomatplanta. Jag tvättade av all jord från rötterna och satte den i vatten med den hydroponiska näringen. Spännande att se om det kommer att funka.
Jag har också satt vinterportulak i växthuset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait