Blomplantering vid hotellet

Idag färdigställde jag bi/insektsotellet som jag och min man fixade med igår kväll. Jag gick till Norells trädgårdscenter och köpte bivänliga blommor. Många perennablommor blev det, men jag satte också ner Zinniafrön i jorden. Jag försökte se till att köpa perenner som ska blomma vid olika tid så bina får mat hela den blommande säsongen.

Jag köpte blå bolltistel, kuddflox, mossflox. rosaröd solhatt. kaskadtimjan, kinesisk kärleksört, 3 lavendel, rysk martorn, kärleksört, ljusblå och mörk blå/violett stäppsalvia.
Det här hotellet borde nog räknas som femstjärnigt 🙂

Sigges lilla fröband satte jag i en kruka också. Spännande att se vad som kommer upp.
Krusbärsaktinidian fick också komma ner i jorden. Hoppas nu att bären är goda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait