Påsklunch

Jag hade tänkt att strunta i att fixa en påsklunch i år då vi inte skulle kunna ha något besök på grund av Corona. När äldsta sonen berättade att han skulle komma hem och jobba så blev det lite roligare att fixa lite rolig påskmat. Tyvärr vågade vi inte ha hem näst äldsta sonen som bor i Stockholm. Tråkigt, men så fick det bli denna konstiga påsk.

Det jag lagade till med hjälp av äldsta sonen var:
Smörgåstårta
Västkustsill
Morotslax
Sparris med fänkålsfrö
Köpt tofusill
Picklad rödlök
Potatissallad
Köpta vegobollar
Ett härligt frukt- och grönsaksfat och groddar serverades också till maten.Äldsta sonen kämpade länge med att garnera smörgåstårtan. Bland annat så flätade han gurkremsor på den. Ett lager med hemmaodlad sallad från den hydroponiska odlingen i köksfönstret.
Hela påskbuffén

Potatissalladen innehöll rädisor, röd lök och sockerärtor. Daniel gjorde en krämig röra som han hade i och garnerade sedan snyggt uppepå med bland annat jordgubbar.

Medan jag lagade mat fixade Snurre påskmat åt sig och lillebrorsan Sigge 😉 Han kom nämligen in genom kattluckan med en mus. Den här gången var den död, men ibland kommer han in med levande möss och andra djur.
Han håller verkligen ner musbeståndet i området.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait