Zelda

I fredags fick vår katt Zelda somna in. Julen för3 1 /2 år sen började hon kissa blod överallt inomhus. Hon undersöktes för urinvägsinfektion, men det var det inte. Vi satte henne på specialdiet. Efter någon månad började hon halta. Det visade sig senare att hon hade väldigt ont i diskarna. Vi var på väg att låta henne somna in då, men mirakulöst nog blev hon bättre.
I höstas när hon fick sin vaccinationsspruta såg de att hennes tänder inte var i så bra skick. Det skulle behöva åtgärdas, men det täcks inte av försäkringen. Vi bestämde att eftersom hennes rygg inte är bra så kommer vi inte göra det.
Nu ville hon inte äta och Zelda är ett matvrak samt att hon började kissa blod igen överallt i huset. Ibland bara blod och ibland blandat med kiss.
Vad hon den här gången hade ont av utredde vi inte. Vi hade bestämt oss förra gången att hon inte skulle få lida något mer om det kom tillbaka. Det var inte kul att se henne ha så ont.

Sista bilden och hon har en så olycklig blick i ögonen och ville inte bli klappad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait