Nya löparskor

Igår blev nya löparskor inköpta. Jag gillar färgglada skor och började pröva ett par rosa eller lila, men de var inte så sköna. Prövade också ett par till med lite färg, men de kändes inte heller helt bra. Då tog försäljaren fram ett par helsvarta. lite tveksamt prövade jag dem och de var väldigt sköna. Så klart var det den dyraste skon också.
Tyvärr har jag åkt på en förkylning som jag började känna av i torsdags så jag har inte kunnat ge mig ut på en löptur. Trist att inte kunna träna. Mitt roliga Bootcamp pass som jag går på alla lördagsförmiddagar som jag inte har något annat bokat fick jag avboka ?.Från att vara i farten när jag känner mig frisk så är det nästan så här det känns idag 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait