Pizza Hut

Idag ville de två yngsta sönerna äta Pizza Hut. Den ena upptäckte att det gick att få vegansk ost på pizzan. Det ville jag så klart testa.
Tyvärr visste jag inte att den vanliga pizzabotten innehåller mjölk så min beställning med att betala 15 kronor extra för vegansk ost blev rätt värdelös. Hon i kassan frågade om det funkar ändå. Egentligen inte sa jag och då erbjöd de sig att göra en ny. Pizzabotten San Francisco och den glutenfria var tydligen mjölkfria. Jag valde då deras nya San Francisco, en lätt och krispig surdegsbotten. Jag fick då en mediumpizza helt gratis. Den jag köpt som jag trodde var vegansk var en small, så jag vet inte hur det gick till att det blev en medium istället smiley
Pizzan var riktigt god så den kan jag helt klart äta fler gånger smiley
Lite knäppt att det inte finns en vegansk pizza i menyn. Vill man ha den vegansk så måste man ta bort de två vanliga ostsorterna som ingår och sedan välja vegansk ost och betala 15 kronor extra. Jag dividerade med tjejen i kassan om det och hon sa att den veganska osten är dyrare. Så mycket dyrare kan den väl inte vara att man får betala för både den och den vanliga osten. Det lär ju inte vara så många som väljer en pizza med den vanliga osten och sedan väljer den veganska som extra tillbehör, där man hittar den veganska osten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait