Halvmara igen!

Idag kände jag för att pröva på en långlöpning igen. Jag kände i början av sommaren att jag ville springa igen och få en tid under 2 timmar. Förra gången tror jag det blev 2,03.
Lite ont i knäna och bara pyttelite ont i tårna den här gången som tur var.
Jag såg också till att ha bättre förutsättningar inför den här löpningen. Jag åt frukost och gav mig sedan iväg efter drygt 1 och 1/2 timme efter det. Förra gången städade jag huset först och när jag till slut gav mig iväg var det nästan dags för lunch.
Den här gången fick jag mycket bättre tid. Jag är förvånad själv att jag lyckades förbättra tiden så mycket smiley


Nu kan jag inte springa en halvmara igen för nästa gång blir nog tiden sämre smiley

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait