Ung tjej?

I veckan pratade min äldsta son ( Daniel) som sommarjobbar på sjukhuset under sommaren med en läkare på avdelningen. Läkaren sa att ”jag såg dig cykla med en ung tjej”. Daniel som inte cyklat med någon annan tjej än mig sa ”att det var förmodligen min mamma”. Det dröjde ett tag innan läkaren trodde Daniel. Du får berätta det här för din mamma så gör jag hennes dag, sa han och det stämde smiley
Den mannen är värd en blombukett.
Värre är det med killen på gymmet, som var med på samma pass som mig i våras, ett outdoor bootcamp pass. Efter avslutat pass tittade han mot mig och några till jämnåriga av det kvinnliga könet och sa ”jag blir så imponerad (jag kände hur jag började sträcka på ryggen) av er äldre damer som orkar alla burpees på slutet. Han själv orkade inte det. Äldre damer? Jag var tvungen att vända mig om och se vad det stod för äldre dam bakom mig för det kunde ju inte vara mig han pratade med. En rak höger var det nära att han fick smiley
Nej, skämt åsido, en dam låter ganska gammalt för mig och då lägga till äldre före låter ju som att man är typ 80 år.
Det är svårt det där med ålder. Jag lyssnade på Sissela Kyles sommarprat igår och hon pratade om att vi har alla åldrar i oss på en och samma gång. Det känns som att det stämmer bra. Jag känner mig fortfarande som en ”tjej”, men utseendet visar ju att man inte alls är det längre och tittar man på sina barn som börjar bli vuxna så förstår man ju att man åren har gått.
Men det är ju faktiskt så att även om utsidan åldras så kan man hålla insidan ung med hjälp av träning och det tänker jag försöka göra för det finns så många roliga träningspass att gå på smiley
Jag tänker att man är inte äldre än man gör sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait