Springa ett lopp, inte jag!

Nu blommar det i asfalten. Jag som alltid känt att springa ett lopp inte är något för mig anmälde mig till mitt första lopp igår. Folk har sagt att varför är inte du med och springer något lopp? Jag har aldrig förstått vitsen med att betala pengar för att ge mig ut att springa då jag har motivationen till att träna ändå. Jag vill kunna välja själv att ge mig ut på en löptur när jg är sugen på det. Tänk om jag inte är det när det väl är dags och om regnet öser ner, det är ju inte så lockande.


Nu skulle näst äldsta sonen springa Run for pride i Stockholm tisdag nästa vecka och då fick jag för mig att hänga på. Hoppas bara min nacke och rygg som jag fick väldigt ont i förra torsdagen har blivit bra tills dess. Jag har inte kunnat springa sedan jag sprang i sommarstugan för en vecka sedan smiley
Jag är anmäld till 1 mil, men bra är att det går att ändra sig mitt under loppet och byta till att bara springa 5 km. Det borde förhoppningsvis nacken klara även om den inte är helt bra.

Extra kul blir det att det senare igår kväll bestämdes att hela familjen ska delta. De tre andra sönerna väljer 5 km och mannen springer också 1 mil. Vi blev ett riktigt stort lag, Team Vatn smiley

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait