Äntligen semester

Igår var min sista jobbdag innan semestern. Så underbart med fem lediga veckor utan några måsten. Jag brukar alltid börja min semester en eller två veckor tidigare i vanliga fall då jag alltid måste vara tillbaka på jobbet vecka 32. I år då jag inte ska skola in några nya barn kommer jag inte tillbaka till jobbet förrän vecka 34. Det känns lite konstigt med så sen semester.
Vi packade igår kväll in oss hela familjen och åkte till sommarstugan för en veckas semester där tillsammans med min syster och hennes familj. Våra två äldsta söner stannar bara över helgen då de ska hem och sommarjobba i veckan efter.
Första dagen har vi haft ett riktigt härligt sommarväder.
Jag började dagen med löpning. En mil blev det i ganska lugnt tempo.

Att vara i sommarstugan är verkligen avslappnande. Inga måsten, bara njuta av lugnet. Träna, se om det finns någon svamp och blåbär och sedan så klart njuta av god mat.
Vår lilla katt Snurre kan verkligen den här med att vara avslappnad (när han är trött) smiley

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait