Aprikosträd

Långfredagen började med en cirkelträning på gymmet där halva familjen deltog. Efter lunchen blev det så äntligen dags att gå ut och pyssla i trädgården tillsammans med min lilla ”trädgårdsmästare”.

Jag var iväg till vårt närliggande trädgårdscenter och skulle köpa en sista buske som det fanns plats för runt köksträdgården. Det blev inte riktigt en buske utan ett aprikosträd. Hoppsan så det kan bli smiley
Jag köpte också en till blåbärstrybuske. När jag kom hem och planterade den insåg jag att jag behöver en till. Så det får bli en tur dit imorgon också, men sedan är det fullt runt köksträdgården smiley
Det förstås om jag skaffar en rosenbåge som ingång och lite pergola över en del så får det plats björnbär och vindruvor smiley

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait