Höstfix i trädgården

Natten till idag var det frost på många platser i Västerås, men som tur var har jag nog inte haft kallare än 2 plusgrader. Det ska bli en kall natt idag också så på eftermiddagen idag har jag plockat av alla tomaterna. Jag lägger dem på en bricka så att de får eftermogna inne. Jag plockade också av de största squashen som satt kvar. Nu är det bara en liten vanlig squash och många pyttiga musselsquash kvar. Jag hoppas vi slipper frost så de får en chans att växa till sig. Jag plockade in några paprikor till kvällsmaten och hittade även en jordgubbe i jordgubbslandet som yngsta sonen fick. Den var god, sa han smiley
Alla paprika- och chiliplantor ställde jag längs husväggen på altanen och ställde stolar med dynor i framför. Jag hoppas att frosten inte når dit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait