Klematis och höstanemoner

Igår var jag ner till Norells och köpte en klematis och 4 höstanemoner, 3 olika sorter.
Enda sedan staketet på framsidan kom upp har jag planerat att köpa någon växt som ska klättra där. Då det var mycket annat med studentfix och andra vårförberedelser i trädgården så har det inte hunnits med förrän nu.
Efter lite funderande valde jag en klematis som heter Violet Elisabeth. En gammalrosa storblommig klematis som blommar med både enkla och fyllda blommor i juni till augusti. Längtar efter att den ska blomma, men får väl längta ända till nästa år.

Höstanemoner tänkte jag köpa förra året, men det blev inte av så det passade jag också på att göra igår. Kul med lite mer som blommar på höstkanten också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait