Vårkänslor

Idag fick man en känning på vad som snart komma skall. Riktigt vårligt med sol från en nästan klarblå himmel och ca 7 grader varmt. Snön har smält bort, bara lite fläckar kvar. Att det blåste ganska mycket var inget som störde vårkänslorna.
Jag har förberett för vintersådder. Jag har stått i lilla växthuset och fyllt plastbyttor med jord så nu är det är det bara att lista ut vad jag vill vinterså 🙂

20 grader varmt var det i växthuset, så jacka och mössa åkte av 😍

Fortfarande hårt i jorden i växthuset, men jag lyckades göra två gropar och tömma två bokashihinkar.

Jag såg en liten spindel som var ute på promenad och tulpaner är på väg upp. Härligt med vårtecken och om en månad är mars här, den första riktiga vårmånaden 🌞

Trädgårdens fina magnolia har haft det tufft när snön rasade av taket. Grenar har gått av och hela magnolian har börjat luta väldigt mycket. Jag grävde loss de grenar som fortfarande satt fast i snön för att den förhoppningsvis kan räta upp sig lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait