Lasagne i stekpanna

Såg ett kul recept i senaste Vegotidningen, att göra en lasagne i en stekpanna. En väldigt snabblagad maträtt och god. Den gick hem hos yngsta sonen👍
Jag tyckte färssåsen var lite tråkig så jag la till lite ingredienser.
Jag finhackade en gul lök och två vitlöksklyftor som jag stekte mjuka i olja. Sedan hade jag i sojafärsen. Jag kryddade den med en buljongtärning, 1 msk vit miso, paprikapulver, lök- och vitlökspulver, lite gurkmeja och svartpeppar.
Jag hade två burkar med tomatsås á 420 i, alltså lite mindre mängd än det stod i receptet. Jag sköljde ur burkarna med lite vatten som jag hällde i såsen.
Jag tog 10 lasagneplattor. Jag pratade i telefonen och fick lite stressigt på slutet så jag fick röra ner klickarna med fraiche och oströran för att det höll på att fastna i botten då jag inte stängde av plattan i tid.
Jag serverade lasagnen med färska grönsaker och strödde på B-jäst för lite extra b-vitaminer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait