Vitlöksplantering

Idag hade jag planerat att gräva ner bokashi i två pallkragar då det skulle vara uppehållsväder. Hade velat göra det igår, men då regnade det nästan hela dagen.
Det är inte ofta jag måste be om hjälp att gräva i trädgården, men idag fick jag helt plötsligt ont i ryggen så min man fick komma ut och gräva åt mig. En busig Sigge övervakar det hela.

När bokashi var nedgrävd lyckades jag ivarjefall sätta ner vitlöken själv. Så nu är den i jorden. Tre olika sorter blev det.

Jag satte också ett gäng vitlök i en av odlingsbäddarna i stora växthuset. Så sammanlagt 4 olika sorters vitlök blev det i år. Aldrig haft så mycket vitlök förut. Nu gäller det att gödsla ordentligt till våren också när de börjar växa upp. Nu har bäddarna fått både bokashi och pelleterat hönsgödsel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait