Sigge jagad

Imorse när jag tittade ut genom fönstret på övervåningen såg jag våra katters plågoande sittandes på fotbollsplanen under ett av träden. Typiskt misstänkt beteende på att kanske jagat Sigge. Jag ber min man som precis kom in genom dörren att undersöka saken. Efter lite sökande i träden och efter att den andra katten blivit bortjagad av min man gav sig Sigge tillkänna genom jamanden. Det var bara att hämta en stege och livrädda ner Sigge som försökte, men inte lyckades komma ner. Som tur var verkar han inte ha hunnit bli biten denna gång utan hade väl ett försprång upp inträdet. Tur att han är en skicklig klättrare vår Sigge. Han har blivit jagad minst två morgnar till den här veckan, men då har han hunnit slänga sig in genom kattluckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait