Examensfirande

Den här helgen startade med en stor fest igår lördagen den 2 september. Näst äldsta sonen som blev färdig civilingenjör i juni bjöd in släkt och vänner till ett stort examensfirande. 42 gäster lyckades vi fixa sittplatser till inomhus. Det hade även gått att ha några gäster till trots att det var regn ute så vi behövde sitta inomhus 🙂
Vädrets makter ställde till det för de som skulle åka tåg från Stockholm då det kraftiga regnet ställt in en del tåg. Till slut var alla gästerna på plats.
Lite kaos i matlagningen när gästerna började dyka upp vid 12-tiden, men klockan 13 när vi sagt att det skulle bli mat var vi klara. Maten räckte och alla blev mätta och nöjda. Nu vet vi vad vi ska äta de närmaste dagarna, då det blev en del mat kvar 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait