Jordgubbslandet

Jag har tittat snett mot jordgubbslandet hela våren. Ogräset hade tagit över totalt. Idag på eftermiddagen fick jag nog och grävde bort allt ogräs och satte i 3 nya plantor som är remonterande och blommar hela säsongen. De flesta jordgubbar har en blomning. Många revor med flera små plantor på de här tre som jag köpte, så nästa år hoppas jag på mycket jordgubbar. Jag satte tillbaka några av de gamla små plantorna. Få se om de växer till sig eller om de är för gamla. Då får jag ta bort dem. Jag ska nog införskaffa några till nya plantor imorgon av en annan sort.

Trädgårdens värsta ogräs är knölklocka. Ett riktigt elände 😡
Nu har jag rensat alla rotbitar jag såg i jorden samt grävt upp de knölar jag fick tag på. Hoppas det håller dem i schack ett tag nu.

Idag söndag insåg jag att jag i stort sett bara ville ha remonterande jordgubbsplantor så jag fick till Norells och köpte två jordgubbsplantor till. Nu får de sprida sig och bli fler 😋

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait